Velferdsteknologi – snart klar for anskaffelse

Lørenskog kommune har hatt utkast til kravspesifikasjon ute til høring i markedet og jobber nå med ferdigstilling av anbudsdokumentene innen varslingsteknologi. Dette er en viktig avtale for oss og vi skal både ha alarmteknologi i bruk på sykehjem, hjemme hos innbyggere som trenger det og vi skal ha et knutepunkt for alarmene slik at de kan registreres i de systemene som alarmene skal registreres i. Anbudsdokumentene publiseres på anbudsportalen Doffin iløpet av ikke alt for lang tid og løsningene skal være i drift iløpet av 1.tertial 2018 etter planen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s