Leder med erfaring innen porteføljestyring eller virksomhetsarkitektur?

Vil du være med på utviklingen av det digitale Lørenskog?
Lørenskog kommune vedtok sin digitaliseringsstrategi i 2016. En motivert organisasjon sørger for at det er god fart på digitaliseringsarbeidet. Som leder for porteføljestyring og virksomhetsarkitektur vil du ha stor påvirkning og se resultater raskt. Du vil legge til rette for utviklingen av digitale tjenester for innbyggere, lokalsamfunnet og ansatte.

Digitaliseringen i offentlig sektor er en spennende og omfattende oppgave for alle aktører. En kommune er et «mini-Norge» og har blant annet ansvar for vann i springen, lærer i klasserommet, kulturtilbud, sykepleiere på sykehjemmet og at søpla blir hentet. Du må kunne sette deg raskt inn i nye problemstillinger innen ulike fagområder, være analytisk og ha god oversikt. Du må like å holde i prosesser og ta ansvar for å gjennomføre workshoper, og du må være god til å kommunisere med både ledere og fagressurser. Du inngår i teknologidirektørens ledergruppe.

Mer info –  https://www.webcruiter.no/WcMain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=3597627927&standalone=1&link_source_id=0&hide_back_button=1&culture_id=NB-NO

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s