Inngått rammeavtale for konsulentbistand – digitaliserings- og innovasjonsprosjekter

30.oktober nådde vi en viktig milepæl. Vi arrangerte «kick-off» for rammeavtalene vi har inngått med 9 leverandører. På møtet deltok alle leverandørene vi har inngått avtale med. Disse fikk høre engasjerende innlegg fra rådmann Ragnar Christoffersen, direktør for strategi og samfunnsutvikling Else Pran fortalte om planer og muligheter i Lørenskog, Øivind Antonsen, prosjektleder for velferdsteknologi orienterte om status innen velferdsteknologi og skolesjef Camilla Mathiassen og inspektør Øystein Imsen fortalte om moderniseringen skolen går gjennom nå med bruk av digitale verktøy. Innkjøpssjef Marianne Sætra orienterte om rutiner rundt rammeavtalene mens teknologidirektør Sidsel Nordhagen redegjorde for status innen digitaliseringsarbeidet.

Møtet markerte en oppstart av et «partnerskap» med leverandørene hvor kommunen ønsker tilgang på kompetanse og nettverk. Kommunens egne ansatte skal være i førersetet, men vi har behov for å spe på med bistand fra konsulenter når vi ikke har spisskompetanse eller kapasitet selv til å gjøre oppgavene.

Vi har inngått avtale med 9 særs kompetente og leveringsdyktige leverandører innen 5 ulike områder – Prosjektledelse, tjenestedesign, strategisk rådgivning, teknisk rådgivning og informasjonssikkerhet/personvern.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s