Da er utrullingen av skrivere i gang!

Utrulling skrivere Lørenskog sykehjemDa er IKT sammen med leverandøren i gang med å rulle ut nye skrivere til hele Lørenskog kommune. Lørenskog sykehjem er første lokasjon ut.

Xerox er valgt som leverandør etter en anskaffelsesprosess hvor Lørenskog kommune stilte krav om tjenester knyttet til utskrifter – og ikke kun maskiner. Vi har vært gjennom en prosess hvor alle lokasjoner er kartlagt mtp behov innen print, og nå er dagen kommet hvor de nye maskinene og den nye løsningen rulles ut.

Lørenskog kommune får nå en løsning hvor vi benytter «follow me» prinsippet – dvs at brukeren kan hente ut utskriften hvor som helst kommunen har skrivere. Utskriften ligger på en kø som alle skrivere er knyttet opp til. Brukeren må logge på skriveren enten med en kode eller et kort og hente ut utskriften. Dette gjør at kun det som trengs blir skrevet ut som er bra for miljøet og det gjør også at sikkerheten øker ved at utskrifter ikke blir liggende på skriveren og glemt. Vi sparer også miljøet ved å benytte moderne maskiner som sparer strøm, og vi sparer penger ved å ha en mer enhetlig skriverpark.  Bra for brukeren, bra for miljøet og bra for ressursbruken!

Det er en god nyhet det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s